SEO: Zoekmachine optimalisatie

Wordt beter vindbaar in Google

Je (nieuwe) klanten bereiken is een prioriteit voor elk bedrijf. Daar heb je natuurlijk een website voor nodig. Maar, is die website ook vindbaar? Op welke pagina wordt jouw website gevonden in de zoekmachines? En hoeveel mensen klikken uiteindelijk op die link? Dit hele proces van het verbeteren van je website kost veel werk en vergt tijd. Dit willen we voor je uit handen nemen. Laat ons al het werk doen zodat jij kunt doen waar je goed in bent!

Web Design

Wat Kost SEO?

Het begint vanaf

200,-

p/m

R

Beter vindbaar

Laat klanten niet zoeken

R

Meer bezoekers

Meer potentiële klanten

R

Lagere kosten

In  vergelijking met advertenties

R

Overal zichtbaar

Niet alleen in Google

R

Lokaal vindbaar

Beter vindbaar in je regio

R

Lange termijn

Lang voordeel van optimalisatie

Wat we voor jou uit handen nemen

Content creation

Teksten schrijven voor je website kan uren kosten. Laat staan dat je een blogpost moet schrijven. Dit struikelblok nemen we graag voor je uit handen. Met een gestructureerd plan en ervaring maken wij geoptimaliseerde pagina’s die gevonden worden.

Content optimalisatie

Heb je al teksten op je website, maar weet je niet of ze goed zijn. Of ze ervoor zorgen dat je gevonden wordt? Laat ons in je website duiken en we gaan kijken waar winst te behalen valt zodat, jij meer zult opvallen in alle zoekmachines.

Keyword research

SEO zonder plan is geen SEO. Voordat we aan de slag gaan kijken we eerst waar voor jou bedrijf kansen te pakken zijn. Dit doen we door een zogenaamde ‘keyword research’ hierin kijken we welke zoekopdrachten voor jou bedrijf haalbaar zijn om tussen te staan.

Neem vrijblijvend contact op

 

Wij willen graag weten of we jou kunnen helpen om je doelen te realiseren. Contact met ons opnemen betekent niet gelijk dat je aan ons vast zit. Wij willen ook graag weten wie jij bent en of we je verder kunnen helpen. We werken met een persoonlijke aanpak en willen ook graag meer weten over de visie van jou bedrijf en waar jullie voor staan om je beter van dienst te kunnen zijn. Wie weet komt er een gouden samenwerking uit 😃